Sunday, 1 May 2011

SAMBUT BIRTHDAY KAWAN2...

salam sume...:)

malam kelmarin aku sambut birthday Niza n Kie..bez sangat..kami p makan kat KFC..3 orang ada pasangan..cuma aku, Na, Seri, Ika ja yang xdak pasangan...:(  sedih..sob..sob...Mr Cyunk xda..kalo ada Mr Cyunk lagi la aku hepy...


ni je ha yang ada pasangan




birthday 2 orang ni ha..:)




aksi suap menyuap..hehe



mira bagi penyu kat dya punya BF..:)



ni keadaan meja selepas makan & time dah nak balik


lepas makan balik umah sewa Na ngan Seri..tapi Na ngan Seri balik awal taw masa kat KFC..depa ni balik awal sebab nak p beli tepung..hehe..gambar xda la sebab xguna camera aku..banyak guna camera digital..

kol 12 lebih mula la acara baling tepung..ada yang muka tikus terjun masok lam tepung, ada yang macam pakai bedak sejuk, ada yang macam hantu kak limah..hahaha..sume la kena...rambut sume cam dah beruban..haha..memang sume la kena..kalo Mr Cyunk ada, aku memang nak boh tepung 2 banyak2 kak dya..hehehe..

2 comments:

  1. sweet jerk ada kengkawan cenggini kan!!
    heppy besday to kawan yaa!!

    psst: dear..jangan terasa lak ekk..
    mummy bukan kutuk tu dear!! cakap jer..xper2!! blog ni nice per cuma loading jer..mybe sbb banyak widget kot..mummy dulu pun sama tao!! asal nak bukak lama jer loading..pastu ty pdpt kawan2 blogger yg dah lama..diorang suh buang jer widget2 yg memberatkan blog sbb kalo dilihat blog otai2 kan..simple jer blog diorang..pastu mummy belajar kat situ larr..hehee..jangan marah ye dear!! sharing is caringg..

    btw..blog ni mummy sukaa..entrynya nice n simple..hehee..love u dear!! psst: nak mummy makeupkan blog ni x?? sekali dgn header..hehehe..:)

    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐...HYE!!HYE!!..
    ☆│▒│▒|▒│▒│ ..peace....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    ♥salam singgah dari mummyweiyda♥
    ♥eppy blogging ya!!♥

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  2. thanks mummy for your tips..:)
    sebelom ni xtaw pon..huhu..
    ma kcih mummy..insyaallah kalo teqasa n tingin nak makeupkan blog yg xseberapa ni..hehe..
    bukan kalo free ja..memang suka singgah..comey blog mummy..cntik sgt..:)) ♥ ♥
    btw....thanks sgt2 mummy sebab singgah sini..:)

    ReplyDelete