Sunday, 23 October 2011

:(


salam..

emm, terasa sangat..xperlu kot nak mention sapa..biar saya je yang tahu...
ok..btw saya ngan MR Cyunk da ok da..alhamdulillah...:) setelah hampir sebulan bergaduh..arap lepas ni benda camni dah xberulang lagi..

em, sebab terasa plak memang saya terasa sangat2..ok..xpe..saya mesti kuat! sebab masa akan datang kita xtau lagi apa akan jadi..manusia boleh berubah..bila perlu kita,ok je..bila xperlu buankkan je..senang kan manusia skarang ni..

apa2 pon semua ni buat saya lebih kuat..semua ni buat saya pk matang, saya anggap ni semua cabaran bagi saya..:) thanks ye pada mereka itu..:)

ok, saya nak study..esok ada kuiz..k, daA2...^_*

Monday, 17 October 2011

BESTNYA ARNAB SAYA MENANG PERTANDINGaN..:)

salam....:)

baru-baru ni abah bawa arnab saya Bear2 & Teddy p pertandingan arnab...dpat tempat ke-4 dan ke-3...:)
alhamdulillah...ada juga rezeki nak menang..:) saya xboleh p sebab ad ujian UBS..mak mcg saya bagi tau menang...lepas abis ujian, saya balik umah sewa pas2 kemas2 barang & balik umah...:) esok 2 ada klas, so maknanya awal2 pagi kena kuaq umah la sebab klas kol 8...

jom tengok gambar2 Bear2 & Teddy



ney la hadiah yang dapat..



me & my teddy bear..:)



gebu kan Bear2 saya..:)



ok..ni pic depa dok sekali..nasib dok diam2..hehe



Bear2...:)



Teddy..:)


k,bye....^_^

Thursday, 6 October 2011

KURSUS UBS


salam...:)

ari ni saya ada kursus UBS Accounting..so, klas saya ari ni xda la..





ni masa kat makmal tadi..:)



boleh la rehat otak ni sat..tapi kan, kursus ni ada sampai ari sabtu..letihnya...dah la 2 ari berturut-turut ad kuiz, midterm...


- ari selasa kuiz gelagat & midterm Marketing Research...
- ari rabu ada kuiz BI & midterm Distribution Channel Management and Retailing..


lepas 2 minggu depan 
- ari ahad saya ada midterm Advertising...
- selasa ada MUET..speaking test..da la nak cakap BI pon xreti..camna la nak cakap nanti kan..hmmm
- rabu ada kuiz Advertising & kena hantar mini project Advertising....
- sabtu ad exam UBS..


lepas 2 ari ahad 16/10/2011 - kena buat presentation mini project Advertising....


macam ni la kehidupan student macam saya kan...xhenti2 ada keja yang nak kena buat..kena study..dah la report final project Research xciap lagi..kena la terima hakikat..xpe2, dah nak abis dah...kena kuatkan semangat..


minggu ney xboleh balik umah sebab ada kursus sampai ari sabtu..tapi mak kata nanti depa my kat saya ari sabtu ni..:)
kawan-kawan umah sewa saya sume balik kampung..so malam ni saya tidur umah kawan klas saya..xberani la nak tidur sowg2..hehe..sampai sini dula la saya cerita ok...:)

daA2...:)


SLIP EXAM


salam....:)

final just around the corner..so, kena sedar diri la kan..xboleh nak enjoy sangat...
slip exam pon lecturer dah bagi untuk disemak..


ni la slip exam saya..:)