Monday, 26 September 2011

IT'S OVER!!

 salam...

ok, IT'S OVER!!!
saya dah malas nak pk semua ni..jodoh kan di tangan Allah..so,biar Dia yang tentukan untuk saya..
buat ap kalo bercinta pon, tapi asyik gaduh ja kan..bukan jodoh saya la 2..
saya terima sume ni dengan hati yang terbuka..*walaupon berat sangat2..sedeh sangat2..

xboleh terlalu emosi sangat...sebab midterm dah nak dekat..esok plak ad kuiz..so, malam ni nak kena study..saya xleh nangis2..nanti benda ni semua akan buatkan masa depan saya musnah..sebab CINTA!!

so,lebih baik buat xtaw ja..biar masa yang menentukan saya akan terus kecewa atau x..
k,bye..

Sunday, 25 September 2011

HEPY BDAY MAK...:)

salam....:)

hari ni hari lahir mak saya..saya ada kat umah sewa..so, xdapat la nak buat suprise kat my mom..:(
tpat kol 12 hantar mesej kat mak..pas2 mak balas walaupon da tidur..mak terjaga kot dengar bunyi mesej..

saya sayang sangat2 kat mak saya..pas2 saya sayang abah saya, kakak saya, adik2 saya..:)

walaupon saya ada jugak melawan cakap mak...ye2, saya tahu berdosa...saya minta maaf banyak2 dari hjung rambut sampai hjung kaki....:(  saya janji xbuat da ok...

p/s xdpat nak upload gambar my mom sbb line tenet lembab sangat..huh!nnty la saya upload k..gudnitez all...:)



Wednesday, 14 September 2011

MALAS!!!

salam...:)

sekarang ni saya memang malas betul la nak update blog ni...
xtau la kenapa...hmm



ney masa keluar makan ngan kawan2 saya


xda topic yang menarik utk dikongsikan..tapi banyak aktiviti yang saya buat sem ni..
buat BBQ dengan kawan2, jamuan makan laksa, pas2 macam2 lagi lah..hee..ha! kelmarin saya dengan kawan2 p UUM..ada ceramah pasai akaun..sepatutnya bdak2 akaun la kan yg kena p..ni bdak marketing plak..hehe..


tapi apa2 pon best jugak walaupon xdpat adiah cabutan bertuah..:( ada yg dapat ipad, ipod..mcam2 la..
saya ni xpernah bertuah pon kalo psai no bertuah..haha..nasib badan....


ney pic sebelum p UUM


bab raya plak..taun ni sibuk skit..pas2 raya first p raya2 umah kawan2, sampai MR Cyunk kena p raya umah saya pada raya ke-2..hehe...sori ye MR Cyunk...:) dya punya la nak makan nasi tomato, tapi apakan daya..xdak rezeki..raya ke-2 mak saya buat bihun goreng je..


pas2 p jlan2 ngn MR Cyunk n Fyna...kawan saya...dya dok 1 blik dengan saya masa sem 1..tapi sekarang da  benti study sebab dapat SPA..jadi nurse..:)


k larh..nak tdoq da ney..esk klas saya kol 9..tiap2 ari xckup tdoq..kalo dok kat umah terlebih tdoq la plak..hahaha..cakap pasal rumah...esok saya balik rumah..cuti 3 ari..:D best2..hehe..tapi ari isnin ada kuiz research marketing la plak...:( OMG..im not ready yet..sebabnya kan cuti..pas2 malas la nak study..xpe2..saya kan suka study las minute...:) malam nak kuiz baru study la ek..huhuhu...


ok la ye...nanty saya crita2 lagi k...daA2...nitez all.......^_^