Sunday, 31 July 2011

HARI BAPA & BIRTHDAY AMIRUL..:)

salam...:)

mentang-mentang da lama xupdate blog ni, sekali update banyak la pulak...hehehe
aku nak kongsi pasai sambut hari bapa ari 2 ngan birthday adik aku yang paling kecik...


hepy sungguh mirul...:)





xnampak la plak prkataan "bapa"


sat2...nak bagi nampak nah...:)




aku sayang family aku sangat2...:))

SAMBUT BIRTHDAY WITH MY FAMILY...:)

salam...:)

2 hari yang lepas keluar ngan family untuk beli baju raya...tahun ni 1 family purple..:)
lepas beli baju raya, adik cakap nak makan KFC..so, abah pon singgah la beli KFC..tapi xmakan kat sana..bawa balik makan kat rumah..:)

ni kira sambut birthday aku ngan abah la...sebab birthday abah 26.7 & birthday aku 28.7 ...:) so,selalu kalo nak sambut birthday, kami akan buat serentak la...kek xbeli sebab da lewat da time 2..lagi pon kan da beli KFC..

SAMBUT BIRTHDAY WITH MR CYUNK..:)

salam...:)

hari ni kuar sambut bday ngan MR Cyunk...:) kami sambut kat Pizza..tapi xda kek la...just makan pizza ja..
tu pon da cukup da bagi aku...:)


MR Cyunk malu2 plak..hehe..:p



ha!kan bagus macam ni...:)



MR Cyunk tolong buh sos...:)



hadiah jam dari MR Cyunk...beli terus time kuar...:)



adiah dari MR Cyunk...ni pon beli terus time kuar..kasut TESCO...hehehe




gambar aku memang selalu xda..sebab aku kalo dah boleh ambil gambar orang, xengat dah nak tangkap gambar sendiri...gambar ngan MR cyunk pon xtangkap...:(
tapi xpela...nanti boleh tangkap len...:) 

pape pon thanks 4 everything ek cyunk....lurve u so much...:)

MY BIRTHDAY 28.07

salam...:)

aku nak cerita tentang birthday aku yg lepas...kawan2 rumah sewa aku buat suprise birthday untuk aku...:) bez sangat...kat rumah sewa aku memang setiap kali ada birthday kawan2, kami akan sambut...share dwit beli kek..lepas makan2, men baling tepung...hehe
kali tu muka semua macam tikus terjun tepung..haha


kek dari kawan2 umah sewa yang disayangi...ma kcih kawan2...:) lurve u so much...:D


tengok..tepung kat muka,atas pala...hehe *gambar aku xda pon..huhu


lepas 2 geng aku plak sambut bday aku...:)


Nash Donut..:) kawan2 klas aku yang baik..:) thanks semua...syg korang sgt2....:D

Thursday, 7 July 2011

salam sume...:)

da lama aku xhup det blog aku ni...malas gila..
ok!sekarang ni mula la kehidupan aku seperti dulu iaitu masuk klas n belajar.. *kan kata nak dapat pointer bagus,so kena belajar rajin-rajin taw...:)

kita kena la bagi semangat kat diri kita kan...(^_^)
aku dah dapat gaji masa aku keja ritu..ok la gaji aku 2..xsangka dapat macam 2 sebab keja xlama sangat pon..

abah aku suh belanja nacik ayam..tapi buat sendiri la..so, sat lagi aku nak tolong kakak n mak aku buat nacik ayam..

sekarang mak n abah pegi beli ayam n bahan2 buat nacik ayam..
nanti kita tengok k apa hasilnya..memang terbaik la nacik ayam mak n kakak aku ni..sedap sangat-sangat..:)

ok la..nak buat keja apa yang patut..lepas 2 nak jahit manik plak kat baju aku nak p klas...

bye... ^_^ v