Monday, 25 April 2011

FACEBOOK TAK BOLEH BUKA??!!!!

salam sume...:)

FB aku xleh buka la!!!
ala..bosan plak la aku lepas ni time dok kat tempat praktikal aku ni ha...
bukan FB aku xleh buka..
tapi kat tempat praktikal aku ni depa BLOCK FB!!


xtaw la sapa yang buat..


sume komputer yang ada kat sini xleh buka FB dah..:(
aku rasa orang atas yang buat ha...
jeles la 2..haha


tapi salah kami jugak...kat tempat keja mana la boleh main FB2 ni kan...
so, lepas ni kalo nak buka FB, aku kena buka guna nset jela...
xpuas la..kecik..huk3....:'(

kalo nak puas kena tunggu abis keja balik buka kat umah...
aduh!!bosan la camni...bukannya selalu ada keja pon...
k larh..nak balik umah dah...

nalam ni kalo aku rajin aku hapdet blog ni lagi k...
tapi aku rasa cam xdak sapa pon yang baca blog aku ni...:(
xpela..janji aku boleh luah apa yang aku rasa..
k la...daA2....

2 comments: