Saturday, 12 November 2011

xde tajuk..


salam...:)

em, dah lama xupdate my blog..bukannya apa, saya xupdate pon sebab banyak sangat keja yang perlu dibuat..ni pon banyak keja nak buat, tapi saya update jugak la..

hari tu saya busy dengan report untuk final projek saya..ada 1 hari tu saya tidur pukul 5 then bangun kol 6.45 sebab klas pukul 8..ngantok ya amat sangat2,,tiap2 hari tidur lewat sebab nak siapkan report 2..memang letih sangat..em, 3.11.2011 plak saya ada Anugerah Ketua Jabatan..ala yg dapat pointer 3.50 keatas..first time kot dapat..sebab saya xla pandai macam awak2 semua kn..buat kat hotel apa tah..dekat tasik jitra..













ok..lepas tu skarang ni saya tengah sibuk dengan final exam saya..jadual sangat2 xmenyenangkan..exam saya start 15.11.2011..

15.11.2011 = 8.30-10.30 pagi ada exam Aspek Pemasaran Antarabangsa..
16.11.2011 = 8.30-10.30 pagi Marketing Research
                      11.15-1.15 tgh hari Prinsip Pengiklanan 
17.11.2011 = 8.30-10.30 pagi Distribution Channel Management & Retailing
                      2.30-4.30pagi Consumer Behaviour


tengok la jadual ni....:( memang padat sangat2.......saya dah la suka study last mnit..so, macam mana ni....:( pape pon saya akan buat yang terbaik...doakan saya ok...:) 

ok! dah kena start study ni...k, bye...:) 
wish me luck okeyh...^_^

2 comments: